Opslag tanks voor water

Opslagtanks voor water worden gebruikt voor de opslag van drinkwater, demiwater of als onderdeel van waterzuiveringsinstallaties.

Meer informatie

Projectbeschrijving

Opdrachtgever: Nukissiorfiit 
Opleverdatum: 09-2021

Door de meer dan 30 jaar ervaring in de tankbranche heeft Nukissiorfiit ervoor gekozen om de samenwerking met Oostwouder aan te gaan voor de bouw van een tank in Groenland. Oostwouder werd door Nukissiorfiit benadert om een 4900 m3 tank te bouwen in Qaanaaq Groenland. Deze tank zal gebruikt worden voor de opslag van drinkwater.

Over de tank

De tank is vervaardigt uit RVS (316L) en zullen in de toekomst worden voorzien van isolatiemateriaal. De tank is door ons team volledig op locatie gemaakt in Groenland. Doordat de tank gebouwd is in Qaanaaq heeft ons team geweldig werk verricht en veel obstakels getrotseerd om dit project succesvol te volbrengen

Transport

Het materiaal werd vanuit Nederland per boot naar Groenland getransporteerd. Aangekomen voor de kust van  Qaanaaq werden de containers overgeladen op kleinere schepen die de containers aan land bracht.

 

Met dank aan ons fantastische team die in Groenland geweldig werk heeft verricht en het door ons ontwikkelde coilbuilding systeem die wederom zijn dienst heeft bewezen.

Meer weten over tankbouw op locatie