Oostwouder is een zeer ervaren bouwer van tanks en silo’s voor alle industrieën

We werken vanwege de uitmuntende eigenschappen uitsluitend met RVS en Duplex RVS. RVS is in vele variaties verkrijgbaar. De Duplexmaterialen zijn door de verhoogde treksterkte en corrosiebestendigheid uitermate geschikt voor de productie van opslagtanks. Ons team met engineers berekent het optimale design voor elke toepassing. We zijn gevestigd in 't Zand, direct aan het Noordhollandsch Kanaal. Dat stelt ons in staat de in onze fabriek gebouwde tanks direct te verschepen.

Nuchter, innovatief en kwaliteitsgericht

Oostwouder is de uitvinder van het CoilBuilding tankbouwsysteem waarmee vooral het bouwen van tanks op locatie mogelijk is. Dit systeem is met haar from-the-top-downwards-methode even praktisch als economisch verantwoord en toe te passen voor de bouw van enkele tanks tot seriematige bouw van opslagtanks. Dankzij het vakmanschap van onze collega’s en gebruik van uitsluitend geavanceerde apparatuur evenaart de kwaliteit van de tanks die van de opslagproducten die in de fabriek worden vervaardigd.

Kenmerkend voor Oostwouder is de Noord-Hollandse nuchterheid. We zijn toegankelijk, praktisch ingesteld en komen áltijd onze afspraken na. Verder focussen we met ons team ononderbroken op innovatie en kwaliteit. Slimme oplossingen verder perfectioneren en zorgen dat ze voldoen aan arbo-, kwaliteits- en milieueisen is waar we goed in zijn !

Home