Oostwouder heeft haar processen geborgd in het OTS-kwaliteitssysteem

Dit systeem -toegespitst op het bouwen van tanks- volgt de hoofdlijnen van ISO 9001:2015. Ondersteund met ISO3834 en de EN1090-certificering borgen wij onze kwaliteit.  

Van ontwerp tot ingebruikname, alles draait om kwaliteit

Continu verbeteren en aandacht voor kwaliteit zit in ons DNA en staat garant voor het best passende ontwerp en een kwalitatief hoogwaardige tank. Afhankelijk van de klantwensen worden onze tanks ontworpen volgens de EN14015, de Eurocode of de API. Wetgeving vereist vaak de nodige praktijkrichtlijnen zoals PGS 29, 30 en 31. Op basis van de richtlijnen wordt met de toegepaste ontwerpcode de gewenste tank ontworpen. Daarnaast zorgt ons interne kwaliteitsteam gedurende de bouw van de tanks voor de hoogst haalbare kwaliteit die tijdens de realisatie middels een onafhankelijke derde partij wordt gecontroleerd.


We vragen ook veel van onze collega’s. Onze lassers worden (volgens de Welding procedure specifications) periodiek getoetst op beheersing van de verschillende lasmethodes. Bovendien worden onze engineers bijgestaan door een NOBO om alle personeelscertificeringen actueel te houden.

Naar materiaal